Valoración del producto

Puede leer lo que opinan los clientes sobre nuestros productos y el servicio.

04/06/2017 text_stars

Hannelore sobre el Singer Fashion Mate 7256

“Wat een snelle service.. en wat een fijne machine. Ik naaister veel en met deze machine echt een verademing. Prima machine voor beginners maar ook voor de gevorderde naaister. Ik ben ben er heel erg blij mee. Bedankt„

29/05/2017 text_stars

Helene sobre el Brother FS 40

“Fijne naaimachine met veel mogelijkheden. Goede service en een snelle bezorging van Matri. Ik beveel ze zeker aan.„

26/05/2017 text_stars

Kelly Vermeulen sobre el Brother FS 40

“Een tijdje geleden deze naaimachine besteld bij matri.eu. Het is mijn eerste toestel. Van prijs waren zij de goedkoopste, een overzichtelijke website en het gaf mij veel vertrouwen. De levering en service was zeer goed. Ben super tevreden met het toestel. Is echt een absolute aanrader! Veel functies en echt gemakkelijk in gebruik. „

07/05/2017 text_stars

Cath sobre el Siera

“Il est parfait. Je l'ai depuis longtemps et je n'ai aucun problème.„

27/04/2017 text_stars

Femke Vandemoortele sobre el Matrimatic Silver

“Goede machine die doet wat hij moet doen. Veel soorten steken, makkelijk om mee te werken. Stretchsteken groot pluspunt! Nadelen: niet erg snel op maximum snelheid (kom van oude Singer), veel te lichte voetpedaal (plastiek) en danst soms wel een beetje rond op tafel...zal kijken voor antislipmatje zodat mijn tafel ook niet meer beschadigd wordt. Al bij al een zeer goede machine voor die prijs, kan ze iedereen aanbevelen!!! Zou ook graag de machine in een tafel inbouwen zoals mijn oude machine, met hefsysteem om de vrije arm ook te benutten, hoewel de extra quilttafel ook een groot pluspunt is!„

27/04/2017 text_stars

Eva sobre el Singer Talent 3321

“Envío perfecto. La máquina funciona de maravilla. Muy contenta con la compra. „

25/03/2017 text_stars

Blanchka sobre el Janome Coverlock Pro 2000 CPX

“parfait- elle a tout d'une pro„

22/03/2017 text_stars

F. Gunawan sobre el Matrimatic Silver

“Yeeessss..... Ik heb het!! De naaimachine die ik graag wil hebben. Ik heb de machine gekregen als cadeau van mijn verjaardag. Het werkt zoals wat ik heb verwacht van een naaimachine met zo'n prijs!! Die verschillende steken zijn super!! Dit is mijn tweede ervaring met Matri. Matri, jij bent de beste!! „

21/02/2017 text_stars

Filomena sobre el Brother NV 15

“Buenas tardes. Sus productos me parecen excelentes, me gustaría comprar una maquina brother pero tengo una pregunta, tenéis algún tipo se financiación para vuestras máquinas? Un saludo y gracias.„

Matri:

Estimado,

Esta es sin duda una muy buena elección.
Ahora, por un precio muy bajo.

Desafortunadamente no ofrecemos financiación

atentamente

Matri

21/02/2017 text_stars

Ester sobre el Matrimatic Bronze

“Por un problema técnico con mi máquina de coser he entrado en contacto con el swervicio técnico de Matri en España. Hasta ahora mi experiencia con Matri había sido siempre como compradora y estaba muy contenta por la atención recibida; pero a partir de hoy, puedo decir que su servicio técnico está a la altura del resto de los servicios de Matri. Muchas gracias, es un placer encontrar a gente tan amable, atenta y servicial,. Gracias. „

16/02/2017 text_stars

Paillusson sobre el Lewenstein lock 700DE

“j'ai reçu ma Lewenstein 700 DE SATISFAITE DE LA LIVRAISON ?commandé le jeudi après midi reçue le lundi matin sans souci!!!après quelques essais et réglages impeccable ,notice en français bien faite ,il faut prendre son temps pour tout lire avant et suivre les explications !!!!!juste de la galère de débutante !!très bon rapport qualité prix ::contente bon il faut se mettre au travail !!!!reste aussi les pieds presseurs a tester !!!je recommande !!!!!!!!!!!!!!!„

08/02/2017 text_stars

Zoë sobre el Janome Coverlock Pro 2000 CPX

“Hallo , wat een snelle service ! Gisterenavond besteld en deze ochtend geleverd. Me happy „

31/01/2017 text_stars

M. Vedder sobre el Lewenstein lady

“Wat een bizar snelle verzending! De paspop werd op vrijdagmiddag besteld(rond 16:00) en stond zaterdagochtend (11:00) al bij mij en België, mijn complimenten! De paspop zelf is van zeer goede kwaliteit, wiebelt niet, is stevig en zeer licht om te verplaatsen. Hier ga ik heel veel plezier aan beleven.„

07/01/2017 text_stars

Sciot Monique sobre el Matrimatic jubilee 4

“Mag ik u danken voor de vlotte levering,de naaimachine voldoet aan al mijn verwachtingen,als ervaren naaister Ik beveel deze machine ten zeerste aan Monique„

04/01/2017 text_stars

Marieke Rijke sobre el Pies prensatelas Pack 9

“Supersnelle levering. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit. Waar kan ik de handleidingen voor de voetjes vinden. Ik heb bij sommige geen idee hoe ze gebruikt moeten worden. Waarom zit er niets bij, ik zou zeggen, kleine moeite. als die erbij had gezeten, zeker een **** Beste Matri, Hartelijk dank voor de service. Zo kom ik er wel uit. Groet, Marieke Rijke„

Matri:

Beste,

De uitgebreide informatie van de diverse voetjes , zelfs soms met films en al staan op onze site.
Hier heeft u ook een link van gekregen na de bestelling

Link naar alle Naaitips

Met vriendelijke groet,
Matri

04/01/2017 text_stars

Emeline sobre el Matrimatic Gold

“Géniale. Je n'ai vraiment rien à redire ! Silencieuse, des points plus jolis les uns que les autres et coud les épaisseurs sans problème !„

01/01/2017 text_stars

Fanny sobre el Lewenstein lady

“Ik heb deze paspop besteld op de tweede kerstdag (maandag, 26) en heb het op woensdag, de 28ste ontvangen. Het is snel verzonden dus. De paspop was een omruil model, maar staat zeer goed. Ik ben zeer tevreden met Matri! „

01/01/2017 text_stars

Chris Dunn sobre el Base de extensión Toyota (Blanca)

“I would just like to say what a brilliant service you give. I ordered the extension table for my Toyota machine and it fits perfect. It was ordered on thursday night and i have received it today saturday. I couldn't believe how fast it arrived and prices are great. Thankyou„

22/12/2016 text_stars

Charo Durán Vila sobre el Brother Innov-is 800E

“Finalmente tengo el pedido completo. Fantástica máquina, estupendo programa y buen servicio. Así dan ganas de volver a comprar.„

15/12/2016 text_stars

Ingrid sobre el Siera

“Ingrid Productinformatie 10 Levertijd 10 Bezorging 10 Contact - Alles ok Bericht van de koper Alles dik inorde „

15/12/2016 text_stars

Simon sobre el Siera

“Super! Produit correspond mes attends, livraison en 4 jour, pas de problems! „

15/12/2016 text_stars

Laenen Nancy sobre el Siera

“Ik bestel de paspop siërra . De volgende dag al in huis . Snel. Helaas zakte de paspop naar beneden daar de buis niet goed kon vastgezet worden. Ik laat het probleem weten. We moesten een filmpje opsturen wat er fout was. Na 2 dagen kreeg ik een mail terug . Ze zeiden dat ze dit nog nooit hadden meegemaakt (toch wel kijk maar naar de beoordelingen) en dat ik er tape moest tussen plakken zodat de pop niet meer zou zakken. Mijn man boos. Wie plakt er nu tape op een nieuwe paspop??? Ik vroeg dan of ik de pop mocht terug geven daar ze niet werkte en of ik dan een duurder model in de plaats kon bestellen. Ok dat was geen probleem. Ik moest de pop terug sturen en moest dan ook nog eens de retour 7,5€ WEL ZELF betalen. Dat vond ik niet correct. Dan na al die mailtjes kreeg ik na bijna 3 weken eindelijk mijn paspop in huis. Deze pop werkte wel.„

Matri:

Beste,

Advies van plakband geven wij echt niet.
Als de pop zakt, dan kunt u de schroef verder aandraaien.

Mocht de pop echt defect zijn , dan kunt u deze altijd op onze kosten terug sturen.
U heeft gekozen om de pop om te ruilen voor een duurdere,
dan zijn de terug stuur kosten inderdaad voor u

Met vriendelijke groet

Matri
 

15/12/2016 text_stars

Charo Durán Vila sobre el Brother Innov-is 800E

“El pedido llegó incompleto, ni rastro de programa Pe Desing que tenía que venir de regalo. Lo reclame el mismo día y aún estoy esperando su respuesta, por lo demás la máquina borda de maravilla, pena que sólo venga con el bastidor grande. „

Matri:

Querido

Este software se le envía appart

Atentamente
Matri

15/12/2016 text_stars

NICOLETTA sobre el Guía de costura ajustable

“Guida molto comoda, pratica e maneggevole!!!„

15/12/2016 text_stars

NICOLETTA sobre el pie prensatelas transparante

“Utilissimo questo piedino per cuciture perfette!!!„

27/11/2016 text_stars

Marta sobre el Agujas Aguja-gemela 4 / 75

“Genial para rematar la parte externa de tela de punto o elástica bordeada con remalladora. Una maravilla con acabado profesional! „

15/11/2016 text_stars

Rina Alkema sobre el Matrimatic jubilee 4

“Als ervaren naaister heb ik deze naaimachine bijna 2 jaar geleden gekocht omdat mijn Anker na 25 jaar dienst, kuren kreeg. Ik was eerst wat sceptisch om een naaimachine online te bestellen omdat je niet weet hoe het uitpakt. Bestelling en aflevering ging supervlot . Online vragen op met duidelijke uitleg. Ik heb de gok gewaagd i.v.m. de prijs en wat de machine beloofd. Hij oogt wat subtiel maar overtreft al mijn verwachtingen! Het verbaasd mij steeds wat een kracht deze machine heeft. Deze Matrimatic jubilee 4 naait moeiteloos over dikke jeansnaden heen waarbij de Anker mij de ( jeans) naalden om de oren vlogen. Een spijkerbroek heeft dikke zijnaden en bij het korter maken zijn ze driedubbel. Met mijn Anker een hele klus maar deze machine naait er moeiteloos doorheen! Gewoon een super naaimachine voor een kleine prijs! Ik kan hem ten zeerste aanbevelen ook voor ervaren naaisters! minpuntje het lichte pedaal dat steeds verschuift. „

15/11/2016 text_stars

Rina sobre el Matrimatic jubilee 4

“Een fantastische machine die al mijn verwachtingen overtreft. Driedubbele jeansnaden naait hij probleemloos door. Bij mijn Anker vlogen mij dan de naalden om de oren. Als ervaren naaister kan ik hem ten zeerste aanbevelen. Prijs-kwaliteit een dikke 10!„

12/11/2016 text_stars

Regina sobre el Brother FS 40

“It's amazing price and quality machine. you get in a kit everything you need to start sewing! I use it more than 4 years - still no problem at all! MATRI very reliable company. They send what you ordered in time, they are reliable and serious about their business company. Highly recommend! „

27/10/2016 text_stars

Sabine sobre el Pies prensatelas Pack 6

“I bought this pack around one month ago and I tried all feet. I was thrilled to see that they fit my sewing machine Singer 1507 - 8280. I'm so very pleased and I love the website.„

17/10/2016 text_stars

Karen S. sobre el Juki máquina de coser HZL-DX5

“Wat een fantastische Juki naaimachine! Ontzettend veel handige functies, eindeloos veel steken en makkelijk in het gebruik. Erg blij mee.„

11/10/2016 text_stars

Janine sobre el Adaptador para pantalones - maniquí

“Wat fijn , nu kan ik nog meer met mijn siera paspop„

02/10/2016 text_stars

Marga sobre el Brother FS 40

“Vorige week deze machine gekocht. Ik ben een ervaren naaister en heb al vele machines versleten. Wat een verademing deze machine. Ik ben enorm blij met de regelbare snelheid en de start/stop functie. Al jaren vroeg ik mij af waarom dat niet op een machine zat, eindelijk allebei je handen vrij om je werk te sturen en zelfs stapvoets naaien wanneer je moeilijke ronding moet naaien. 14 dagen bedenktijd is niet nodig, deze machine voldoet prima. Niet alleen voor beginnende naaister, maar voor iedereen welke het gemak van een goede machine wil.„

02/10/2016 text_stars

Marga Oostveen sobre el Brother FS 40

“Ik heb vorige week deze machine gekocht. Ik ben een ervaren naaister en heb al diverse machines versleten, maar wat een verademing deze machine. Alles wat ik eigenlijk al jaren miste zit er op en aan. Langzaam naaien met beide handen vrij om je werk te sturen, voldoende en goed licht op je werk, regelbare steeklengte bij 3dubbel recht. Ik heb nog niet alles uitgeprobeerd, maar terug sturen is allang geen optie meer. Zeer goede machine en prijs dubbel en dwars waard.„

28/09/2016 text_stars

Anneke Van Santen sobre el Matrimatic Bronze

“Heb deze machine enige tijd geleden aangeschaft en wilde vandaag aan de slag. Helaas is de gebruiksaanwijzing van zeer slechte kwaliteit. Geen foto´s maar vage tekeningen, zonder omschrijving. De video helpt ook niet echt omdat er stukken van het inzetten van de spoel en van het inrijgen van de draad worden overgeslagen. Het zou jullie tot eer strekken om een duidelijke gebruiksaanwijzing te verschaffen, met duidelijke foto´s en uitleg per foto, en om de filmpjes echt duidelijk te maken. Stap voor stap, alles laten zien, en niet in sneltreinvaart. Nu ben ik al een uur bezig en ik heb nog steeds geen steek kunnen naaien, omdat ik de machine niet goed ingeregen krijg. Jammer voor een product dat zo hoog staat aangeschreven. „

Matri:
Geachte mevrouw / heer,
 
WE willen graag opbouwende kritiek hebben , daar worden we alleen maar beter van.
Maar in dit geval begrijpen we niet helemaal wat u bedoeld?
 
In de handleiding staat op pagina 5,6 en 7 precies uitgelegd met duidelijke tekeningen hoe de machine moet worden ingeregen ,
en hoe de spoel erin moet.
op pagina 8 staan duidelijke tekeningen over hoe de draadinsteker werkt.
Zie deze link naar de handleiding:
 
Om het de klant nog eenvoudiger te maken hebben we ook nog 3 extra films per model online gezet, over onderhoud, inrijgen en demonstratie film.
 
Via deze link vindt u extra info over het gebruik van de diverse steken en voetjes:
 
 
Op onze website vindt u verder ook nog duidelijke uitleg over het verhelpen van de meest voorkomende klachten.
 
Ook vindt u op onze site nog een hele reeks tips over het gebruik van de diverse naaivoetjes en naaitips


Met vriendelijke groet
Matri
http:www.matri.nl

Tip : Onderhoud voorkomt klachten
geef uw machine regelmatig zelf een kleine onderhoudsbeurt,
dit kunt u zeer eenvoudig zelf met de tips uit onze onderhouds films
http://www.matri.eu/FAQ/onderhoud
14/09/2016 text_stars

Jose Antonio sobre el Matrimatic jubilee 4

“La verdad que el producto cumple sus funciones. Es simple, fácil de manejar pero a la vez es robusta y parece que puede con todo. O esa ha sido mi primera impresión. Un precio muy contenido, tentador para hacerte con una maquina con un motor como lleva esta y su calidad aunque sea para hobby o para un profesional tener una maquina de repuesto. Las 3 únicas pegas, es su manual que no viene en español pero te lo ofrecen por la web, el enhebrador automático que no se ve como utilizarlo correctamente(se agradecería un vídeo para los novatos en ello) y sobre todo cambiaría la palanca de elevar o bajar el prensatela( lo pondría de un materíal mas rígido como aluminio o un material que le dé un tacto más sólido) por lo demás perfecto. Sobre MatriMatic, han sido rápidos en atender la peticion de compra y envío, pero la empresa de reparto ha sido desastrosa, un envio de 48/72 horas se ha convertido en un envío de 10 días. NO ENVIÉIS NADA POR KEAVO o PACKLINK .„

14/09/2016 text_stars

Maria sobre el Matrimatic Bronze

“He comprado la máquina hace unas pocas semanas. Y no he parado de usarla. Es de fácil manejo. El pespunte es profesional, además de tener muchas posibilidades. Hace poco ruido y arrastra muy bien. Estoy encantada con los ojales. Había mirado muchos modelos y sus características. Hice cientos de preguntas a matricular, que fueron amablemente contestadas. Al final me decidí por este modelo. Estoy súper contenta, me parece que es estupenda y el precio no puede ser mas ajustado. Llegó muy rápido y en perfectas condiciones. Recomiendo mucho tanto la máquina como la tienda. I am really happy with this machine, it is super at a very good price. And I also recommended the shop: helpful and quick. „

11/08/2016 text_stars

Jannie sobre el Matrimatic Bronze

“Ik vind het een mooi naaimachine, hij werkt heel goed lekker rustig. vind de beschrijving niet zo perfect, kan nergens vinden hoe je een woord moet naaien. kan wel 1 letter maar geen woorden. verder is hij perfect.„

Matri:

Beste,

zZe deze extra info op onze site, hier vindt u uitleg over instellen steken , gebruik voeten en instellen geheugen.

http://www.matrimatic.nl/naaimachine-lockmachine-borduurmachine-matrimatic-handleidingen

Groet
Matri

04/08/2016 text_stars

Tjitske sobre el Maletin de transporte universal para máquina de coser

“De naaimachinetas is gisteren gearriveerd. Ik wil u laten weten dat ik blij verrast ben door de prachtige, zeer degelijk kwaliteit. Het is een ideale oplossing om de naaimachine in op te bergen en te vervoeren, voor een heel redelijke prijs. Ik heb uw website bij mijn favorieten gezet, als hèt adres voor naaimachinebenodigdheden. „

04/08/2016 text_stars

Marianne sobre el Lewenstein lady

“Livraison très rapide (commandé le dimanche, reçu le mercredi) Le montage est très simple. Il est accompagné d'un petit livret de conseil pour l'utilisation (réglages, modification des mesures autre qu'avec les molettes, ...) mais... tout en anglais donc inutilisable pour moi qui ne parle pas anglais. Dommage que ce livret ne soit pas traduit en français.„

25/07/2016 text_stars

Flawinne Yves sobre el pie de transporte superior

“Vandaag ongeduldig op de postbode gewacht en meteen het boventransportje op de naaimachine gemonteerd. Vergeten dat ik het ondertransport uitgezet had dus het eerste resultaat was een beetje teleurstellend maar na ik ontdekte wat er miszat werkte het transportje zoals het moet. Getest op wat leder en het gaat er mooi doorheen met mooie propere steekjes. Zeer teveden!„

08/07/2016 text_stars

Christine De Cabooter sobre el Siera

“En weer een perfecte levering en service! Wat een fijn bedrijf zijn jullie toch!!! Na 2 naaimachines heb ik nu een verstelbare paspop...en weer ben ik super tevreden! !!!„

Matri:

Beste Christina,
Fijn om te horen!
Heeft u ook al aan de adapter gedacht zodat u ook broeken op de paspop kunt plaatsen?

http://www.matri.eu/adapter-siera-paspop

Groet
Matri
 

06/07/2016 text_stars

Christine sobre el Juki máquina de coser exceed-serie HZL-F600

“Heb deze reeds enkele maanden in gebruik is een top machine lang getwijfeld tussen de Bernina en deze en uit eindelijk deze Juki HZL -600 Ik volg naailessen en waar we met Bernina stikken maar deze moet zeker niet onderdoen in tegendeel zelf meer accesoires en super sterke motor ook de mooie steken !.. Niets dan lof over mijne Juki !.. Alsook de super service van Matri zelf enorm tevreden ik raad het zeker aan op bij hun te kopen !. Heb al een paar dames van de les warm kunnen maken „

29/06/2016 text_stars

Yacinthe sobre el Set de agujas gemelas

“Bonjour Ma fille a bien reçu le lot d'aiguilles. Vous avez un très bon service client. Merci beaucoup. Je recommande „

28/06/2016 text_stars

Anja sobre el Janome Coverlock Pro 2000 CPX

“Heel goede prijs voor de Janome coverpro 2000 cpx en een heel goede machine, mooie gladde naden... Bedankt voor de supersnelle levering.. Top...„

28/06/2016 text_stars

Angelique sobre el pie prensatelas de cierre invisible universal

“Prima levering. Past ook op mijn oude Anker naaimachine. Maar helaas komt de naald niet in het gat terecht maar precies op het randje erboven waardoor ik gelijk mijn naald heb gebroken. Ik dacht echt dat ie geschikt was voor mijn machine omdat al mijn voetjes er zo uitzien. Naald kan ook niet anders geplaatst worden volgens mij. Dus moet ik het op een andere manier gaan oplossen en heb ik een voetje waar ik helaas niets aan heb...„

Matri:

Beste Angelique,

Deze anker heeft een 5 mm aansluiting, u heeft de 6 mm besteld.

U kunt terug sturen met copy factuur, dan krijgt u geld terug

Groet

Matri

20/06/2016 text_stars

Hanny sobre el Singer 1412

“Bedankt voor de snelle levering, Snel uitgepakt en uitgeprobeerd, werkt zeer eenvoudig. nu kan ik mijn gordijnen gaan afmaken.„

16/06/2016 text_stars

Nathalie sobre el Brother FS 40

“Wat een heerlijke machine! Gemakkelijk te bedienen en veel mogelijkheden.Deze beginner kan vooruit!Fijn dat de snelheid is aan te passen.Kleine tip: op de plaat staan geen streepjes aangegeven om.je stof rechtstreeks kunnen geleiden.Bedankt Matri1„

16/06/2016 text_stars

CONNIE sobre el Brother Innov-is 800E

“PRACHTIGE BORDUURMACHINE , BORDUURD HEEL STIL ,MAKKELIJK TE BEDIENEN. BEDANKT VOOR DE GOEDE SERVICE„

Cesta