Valoración del producto

Puede leer lo que opinan los clientes sobre nuestros productos y el servicio.

04/05/2013 text_stars

Ma. Pilar sobre el Brother NV 15

“Muy buena me gusta mucho es facil de utilizar, el precio es razonable„

29/04/2013 text_stars

Jessilo sobre el Brother FS 40

“Très rapide j'ai commander la machine le dimanche.J'ai reçu par e-mail la facture le lundi et ma machine étais chez moi le mardi. la machine est très facile d'utilisation je suis très contente merci matri jessica „

26/04/2013 text_stars

Susana sobre el Singer Talent 3323

“Me llego ayer la mquina de coser. Todavia no la he apreciado mucho pero queria hacer constar larapidez con que la han mandado y lo bien envuelta que venia. Gracias„

26/04/2013 text_stars

Jana sobre el Necchi 681 utilizada

“hy is harstik goed ook veel mogelyk hyd ik ben daar ook op zoek naar en de prys valt ook wel mee „

26/04/2013 text_stars

Leonie sobre el *Best Buy* Fuerte Máquina de Coser

“Zocht een naaimachine maar niet te duur, heb deze besteld en een supersnelle levering Echt een aanrader voor iedereen, wil mijn complimenten gevenvoor de snelle versturing, goede verpakking en snelle antwoorden met telefonisch contact. Ga deze site zeker bij meer mensen aanraden„

21/04/2013 text_stars

Jeannine sobre el Brother FS 40

“na wat twijfel heb ik deze naaimachine fs40 gekocht , geen spijt , fijne naaimachine met veel mogelijkheden ,goede en heel duidelijke gebruikshandleiding DVD ,snelle service woensdag besteld en donderdag voormiddag ontvangen een aanrader.„

20/04/2013 text_stars

Janny1222 sobre el Juki Overlock Remalladora MO-654DE

“Fijne machine, loopt zeer rustig.„

20/04/2013 text_stars

Lemmens Mathieu sobre el Singer Quantum 9960

“Dit naaimachine stikt niet alleen perfekt, maar ik besef nu ook dat recht stikken veel meer afhangt van de machine als van de naai(st)er. Voorts zit er geen gloeilampje meer in maar het veel betere LED-licht. Is er standaard een draadinsteker bijgeleverd en ook aan voetjes is er geen gebrek. Je kan met en zonder voetpedaal naaien. Kortom een ideale machine voor iemand die houdt van perfectie.„

20/04/2013 text_stars

Isabella Piras sobre el Singer Curvy 8770

“E' FANTASTICA!!! Facile da usare, nonostante all'inizio sembri un po complicato. Ma basta avere un po di pazienza e leggere con attenzione le istruzioni e tutto diventa magicamente semplice. Fa meraviglie e fa risparmiare molto tempo su alcuni tipi di lavoro, grazie alle funzioni computerizzate. Insomma, sono molto soddisfatta del mio nuovo acquisto. Se poi aggiungiamo il fatto, che nonostante abiti in uno sperduto paesino della Sardegna, mi è stata consegnata nei tempi previsti, non posso che consigliare a tutti sia la macchina che il fornitore. „

20/04/2013 text_stars

Dorine sobre el Janome DC 4030

“Ik heb woensdag 10 okt 2012 gekocht en ben reuze blij mee.. Verl plezier met naaien.. Geweldige en makkelijke machine!!! Zeer goeie machine en dat is echte aanraden!! „

20/04/2013 text_stars

Isabel Juarez Gomez sobre el Singer 1120

“Estoy muty contenta con la maquina y con los servicios de Matri. No hay gastos de envio !!! Es facil y fiable. Recomiendo esta empresa !„

17/04/2013 text_stars

Mevr. J.w.Draaijer sobre el Singer Talent 3323

“Fijne machine en ook zeer snel thuis, Bedankt„

17/04/2013 text_stars

Alexandra sobre el Pies prensatelas Pack 6

“livraison rapid,e produit impécable„

15/04/2013 text_stars

D.Young sobre el Singer Talent 3323

“fijne machine, erg handig die knoopsgaten die helemaal vanzelf gaan„

15/04/2013 text_stars

Orha Petru sobre el Set de pies prensatelas único de 3 piezas

“I am very pleased with product and delivery. congratulations :)„

13/04/2013 text_stars

Verhoeven sobre el Singer Talent 3323

“Ben zeer tevreden over deze machine,naait overal doorheen„

13/04/2013 text_stars

Hennie sobre el Pies prensatelas Pack 6

“Snelle levering en een perfect setje voetjes„

12/04/2013 text_stars

Isabelle sobre el Singer Talent 3323

“Je n'avais jamais utilisé de machine à coudre avant et je dois dire qu'elle est parfaite : très simple d'utilisation, je l'adore !„

11/04/2013 text_stars

Belen sobre el Singer Talent 3323

“La Máquina es una pasada, funciona de maravilla, es muy completa, en mi poca experiencia con máquinas de coser yo la recomiendo. Además, tuve un problema con mi tarjeta de crédito y se duplicó el pedido, llamé al teléfono de atención al cliente, y me ayudaron un pedido sin problema, la única pega es que por teléfono no hay atención en español, pero con mi escaso inglés y el interés por parte del telefonista por entenderme, fue todo un éxito. El pedido llegó en el plazo previsto. En resumen, todo perfecto, estoy muy contenta de haberme comprado esta máquina.„

10/04/2013 text_stars

Susana Castro sobre el Singer Talent 3323

“La entrega fue rapidísima, y prestaron atención a las anotaciones que envié para la agencia de transporte. La máquina fantástica. Compacta y fácilmente transportable, con un montón de opciones para trabajar. Acierto seguro.„

10/04/2013 text_stars

Brigitte sobre el Singer Talent 3323

“Excellente machine. Facile d'utilisation. Trés bien pour débutante et autres. Livraison sous 48 heures, aucun problème. Site à recommander.„

09/04/2013 text_stars

Mevr. De Koning sobre el Singer Talent 3323

“Wat een fijne machine , heb deze nu al bijna een jaar in bezit , en ben er erg blij mee. „

09/04/2013 text_stars

Enrique Coll sobre el Singer Talent 3323

“Espectacular funcionamiento de la Singer Talent 3323, igual que el servicio que ofrece Matri. Rápido el envío y sin problemas.„

07/04/2013 text_stars

Nina K sobre el *Best Buy* Remalladora Resistente Lewenstein lock 700DE

“Mijn eerste overlockmachine en zeer tevreden!Super Service en snelle levering!TOP„

28/03/2013 text_stars

Karin621 sobre el Juki máquina de coser exceed-serie HZL-F400

“Ich bin total glücklich, die Maschine war schnell (Weihnachtsgeschenk) geliefert und ist sehr einfach zu bedienen. Die Maschine macht gute Stiche und geht, ohne Probleme durch dicke und dünne Stoffe. Schöne Knopflöcher auch!!„

25/03/2013 text_stars

Vermeulen Anita sobre el Juki máquina de coser exceed-serie HZL-F400

“ Mijn zus heeft van haar man zo juki gekregen voor haar kerst en ze is zeer creatief ik ook maar was gestopt met naaien die naalden rygen maar met dat ze doet alles je hoeft je bril niet meer op te zetten echt een aanrader!„

23/03/2013 text_stars

Mag sobre el Juki máquina de coser exceed-serie HZL-F400

“J'ai commandé la machine à coudre mercredi midi, vendredi matin elle était arrivée chez moi ! Qui dit mieux ? Je mets donc 5 étoiles à Matri Quant à la machine, pour le moment, j'en suis très contente. Elle est facile d'utilisation, peu bruyante, elle permet de faire pas mal de chose, j'en suis ravie ! Je mets donc 5 étoiles aussi pour le matériel. Merci Matri, site à recommander largement„

23/03/2013 text_stars

Kelly sobre el Juki máquina de coser exceed-serie HZL-F400

“Prima naaimachine! 't Is heel erg handig dat alles automatisch is ingesteld. Dat bespaart je een hoop teststof om te kijken of je draad wel vast genoeg zit, je steek wel breed genoeg is... Service van Matri is prima. Ik had 't toestel na twee dagen in huis! Hier bestel ik met plezier nog eens iets!„

23/03/2013 text_stars

Alonsious Viviane sobre el Brother FS 40

“Excellent délais très rapide commandée le 20 à 19h et reçue ce 22 à 10h même pas 48h d'attente c'est génial. Maison à recommander, très sérieuse. Machine super agréable je l'ai testée dès son déballage et rien à dire, tout ok, très facile, mode d'emploi clair, précis. De mongues heures de coutures et créations, merci beaucoup, c'est sûr que j'achèterai encore chez Matri„

23/03/2013 text_stars

Alonsious VIviane sobre el Brother FS 40

“Waouw quelle rapidité, j'ai commandé la machine mercredi soir à 19h et déjà arrivée ce matin à 10h. Vite déballée et examinée puis testée, que du bonheur, très simple d'utilisation. Mode d'emploi clair et dvd ok. Rien de négatif à dire au contraire, maison sérieuse, à recommander donc.„

22/03/2013 text_stars

Nathalie sobre el *Best Buy* Fuerte Máquina de Coser

“geweldige machine (heb meerdere dure merken in mijn bezit gehad )maar niet 1 was zo prettig in gebruik als deze hij naait moeite loos overal door heen we hebben een gebruikte gekocht met een jaar garantie na 2 x naaien ging me overlockvoetje door een geklapte naald kapot en kreeg na een telefoontje te horen dat ik deze mocht opsturen en kreeg binnen 2 dagen een nieuwe retour klasse service echt een pluim waard er zijn nog maar weinig bedrijven met zo een hoge service wat mij betreft een super koop bij een super bedrijf mijn beoordeling is meer dan goed maar klasse„

22/03/2013 text_stars

Emma sobre el Brother FS 40

“La machine est vraiment chouette et facile d'utilisation, mais le plus impressionnant est le délai de livraison : 2 jours à peine. A ce prix là, le sérieux du site est à faire connaitre autour de vous !„

22/03/2013 text_stars

Opale sobre el Singer 1120

“super machine, idéale pour commencer mais assez complète.„

15/03/2013 text_stars

Piere1970 sobre el Anillas de bordar Pack 4

“Thanks , good material/ good price!„

09/03/2013 text_stars

SARA sobre el Singer 1120

“SERVIZIO OTTIMO. CONSEGNATA IN 3 GG. SERVIZIO CELERE. SONO RIMASTA MOLTO SODDISFATTA. IL PRODOTTO E' COSì COME VIENE DESCRITTO NEL SITO. „

07/03/2013 text_stars

H.Boumans sobre el Singer 1120

“Snelle levering,en zeer goede service.Kan iedereen Matri aanbevelen. Machine voldoet prima zoals beschreven.„

04/03/2013 text_stars

Van De Vloet Micheline sobre el Lewenstein 700DE-caja está dañada

“Très heureuse de mon achat. Machine très facile d'utilisation.„

28/02/2013 text_stars

Johan & Marina sobre el *Best Buy* Fuerte Máquina de Coser

“Hebben deze machine tweedehands in de koopjeskelder gekocht. Gisteren uitvoerig getest en we zijn heel tevreden. De machine zag er trouwens als nieuw uit en we hebben nog 1 jaar garantie. We hadden ze maandag besteld en woensdag was de machine al in ons bezit.„

23/02/2013 text_stars

Pétion sobre el Brother FS 40

“Commandé le 20/02/2013 à 17h....reçu le 22/02/2013 à 9h30 promo à 205 € "Emballage endommagé" au lieu de 229 € Carton un peu abimé ...mais machine protégée par des coques en polyester. Machine neuve "nickel" avec tous ses accessoires (et la même garantie que les autres machines). à recommander.„

21/02/2013 text_stars

Martina2011 sobre el Toyota JSA 21

“fijne machine , erg makkelijk is de grote quilt tafel„

19/02/2013 text_stars

Kim Geleyn sobre el Brother NV 50

“Supermachine, maar vooral superservice!!! Bij mijn tweedehandse machine bleken twee onderdelen te ontbreken. Dit leek me normaal en ook geen ramp, ze waren niet heel belangrijk en tweedehands is natuurlijk tweedehands... Maar na een mailtje met de vraag of ik die eventueel nog apart kon bestellen, zaten ze vandaag gewoonweg zomaar in mijn brievenbus. Héél erg fijn!!!„

12/02/2013 text_stars

Thomas sobre el Bernina bernette 20

“Zeer goede service. Zeer vriendelijk. Snel. De machine is echt super. Als ik binnen een paar jaar nog iets nodig heb, ik kom hier zeker terug!!! Bedankt!„

12/02/2013 text_stars

Ode sobre el Brother FS 40

“Colis livré très rapidement. Toutes les pièces sont là et la machine fonctionne (pour l'instant). Donc a priori, aucun souci sur ce site.„

09/02/2013 text_stars

Vero sobre el Brother FS 40

“tres belle machine tres bien expliquer une seule chose pouvez vous m expliquer les accesoire supplementaire en optpion qui sont sur la page (ajouter au panier)je l ai ais acheter mais sur quelle position dois je mettre la machine merci de m aider„

09/02/2013 text_stars

Joseline sobre el Brother FS 40

“Super contente!! facile à utiliser aussi bien pour le tissu fin que pour coudre les bords de jeans;A recommander à toute personne qui hésite encore.„

09/02/2013 text_stars

Mw. C.J. Neele sobre el Pfaff select 4.0

“Sinds 1 jaar heb ik deze naaimachine. Hij naait perfect en ben er zeer tevreden over. Als minpunt heb ik te melden dat gisteren het lampje kapot was. Dat is erg snel vind ik. En dan ook nog het verwisselen hiervan. Dat is helemaal erg. Het lampje is er bijna niet uit te krijgen omdat het hokje waar hij in zit niet los kan. Je moet echt vreselijk wroeten om er bij te kunnen en voor het inzetten van het nieuwe lampje is het dezelfde worsteling in omgekeerde volgorde. Wie verzint nu zoiets waar je zo moeilijk bij kan. Er staat wel aangegeven dat je een speciale lampverwisselaar kan kopen, maar dat moet toch niet nodig zijn. Bij een volgend model zou ik willen adviseren om hier een oplossing voor te vinden of de lampverwisselaar bij te leveren.„

08/02/2013 text_stars

Ingrid sobre el *BEST BUY* Maniquí Ajustable Siera

“Très contente niveau livraison super rapide commandé le mardi reçu le jeudi de la même semaine, et pour ce qui est occasion, le pied un peu rayé mais sinon comme neuf et il en verra d'autres. „

04/02/2013 text_stars

Samia sobre el Brother FS 40

“Colis livré en 48h... Bravo pour la rapidité ! Je suis impressionnée. Machine très simple d'utilisation, manuel d'instruction très clair. Je l'ai depuis 24h et j'ai déjà commencé des petits travaux.„

04/02/2013 text_stars

Leanne sobre el Brother FS 40

“Eerste naaimachine van mezelf, heel makkelijk te gebruiken en van super kwalitei. De steken zijn heel netjes, alles goed uitgelegt en duidelijk te zien op het scherm. Heel snel aan huis alles in orde en klaar om te gebruiken. Super machine en super servies. Klaar om veel te gebruiken!„

04/02/2013 text_stars

CHIARA BRAGA sobre el Brother FS 40

“E' il secondo acquisto che faccio da voi e anche in questa occasione ho apprezzato la vostra professionalità, gentilezza e velocità nei tempi di consegna. La macchina da cucire ha ottime prestazioni, il suo prezzo é equo e il manuale di'struzione é veramente perfetto, tutto é spiegato in maniera chiara ed esaudiente. Complimenti ancora per tutto.„

Cesta