Valoración del producto

Puede leer lo que opinan los clientes sobre nuestros productos y el servicio.

04/10/2013 text_stars

Cecile sobre el Brother FS 40

“machine a coudre Facilité d'utilisation et Livraison rapide et emballage parfait. grâce au livret, ravie de cette 1ère machine électronique mais pourtant un reproche : le changement de pied de biche est pénible, il faut dévisser le pied de biche de la main gauche à l'aide d'un petit outil circulaire en métal glissant, je crois que je vais me fabriquer un système + maniable type jeton en plastic rectangulaire avec une meilleure prise pour le vissage.„

04/10/2013 text_stars

AnnSander sobre el *Best Buy* Fuerte Máquina de Coser

“Ik heb de naaimachine Matrimatic Jubilee 4 gister thuis gekregen en vandaag uitgeprobeerd . Werkelijk fantastisch zoals deze naait.Vele mogelijkheden wat steken betreft en makkelijk in het gebruik. Ik gebruik hem niet alleen voor dikke maar ook voor dunne stoffen en ook dat gaat goed ik ben er erg blij mee .„

03/10/2013 text_stars

Sandra sobre el Brother innovis 955

“Na heel wat uitzoeken en vergelijken toch nog even met Matri gebeld. Ze hebben me erg vriendelijk te woord gestaan en geweldig geholpen en uiteindelijk toch voor de Brother 955 gegaan. Helemaal met de gratis lockmachine kon ik deze aanbieding niet laten liggen. Beide machines de volgende dag al in huis dus wat dat betreft maakt Matri de verwachtingen wel waar en wat een genot om met deze machines te werken. Ik heb de machine deze week meegenomen naar mijn naaicursus en iedereen wat erg onder de indruk. Van de 129 steken hebben we er zeker 20-30 geprobeerd en stuk voor stuk super! Natuurlijk ook de borduurfunctie uitgeprobeerd. Dat werkt ook erg makkelijk dus ik kan de komende jaren zeker vooruit. Bedankt Matri voor de snelle levering en het goeie advies!„

03/10/2013 text_stars

Kim sobre el Brother FS 40

“Ik heb deze machine vorige week bestelt en de volgende dag had ik m al in huis. Geweldige service dus! Na uitpakken meteen aan de slag gegaan met de naaimachine en ben erg enthousiast. Vooral het grote LCD scherm is fantastisch. Heb ook al aardig wat steken uitgeprobeerd en met 40 steken kan ik alle kanten op. Wat me vooral aanspreekt is de eenvoudige bediening van de machine, echt een aanrader dus. Dankjewel Matri voor de snelle en goeie service!„

02/10/2013 text_stars

S. Kotti sobre el *Best Buy* Remalladora Resistente Lewenstein lock 700DE

“Fijne lockmachine, goede informatie erbij o.a. dvd waardoor je snel aan de slag kunt. en is eenvoudig inrijgen Eerste keer bestelling via internet....heel blij met Matri! Binnen een week lockmachine en paspop ontvangen....in spanje! Echt super! Zal het iedereen aanbevelen! „

02/10/2013 text_stars

Nina K sobre el Brother FS 40

“Prima naaimachine! erg handig die automatische knoopsgaten ik ben zeer tevreden! Super Service en snelle levering„

02/10/2013 text_stars

Ana Rodriguez sobre el Singer 1120

“encantada con la maquina, tiene de todo lo necesario. El servicio de la web muy bueno y muy claro. La entrega rapida y eficaz. Completamente recomendable. Muy satisfecha„

01/10/2013 text_stars

Monica Suarez Martinez sobre el Brother FS 40

“He comprado la maquina el domingo y me ha llegado hoy. Eso si, ni un correo que me confirmara la compra. Ya estaba un poco nerviosa. Aun no la he usado, a ver qué tal„

27/09/2013 text_stars

Léonardo sobre el pie zigzag

“Juste pour dire que j'ai bien reçu le colis en temps et heures... 5 jours ouvrable et pas d'erreur sur la commande, tout est OK, je recommande ce site (Sérieux)„

25/09/2013 text_stars

Ivana68 sobre el Brother FS 40

“oggi ho ricevuto la mia nuova macchina da cucire Brother Fs40. l'articolo corrisponde perfettamente alla descrizione fornita. ottimi venditori imballo perfettamente intatto. spedizione veloce . veramente raccomandato.„

23/09/2013 text_stars

Hannie sobre el Janome Horizon 7700 QCP

“Een geweldige naaimachine voor zowel de ervaren gebruiker als de beginner. Eenvoudige bediening. De grotere doorvoeropening is ideaal bij het quilten van grotere werkstukken. Wanneer je grotere klossen garen (1000m of meer) wil gebruiken zou ik adviseren de klossenstandaard aan te schaffen. Dit is een standaard accessoire uit het Janome assortiment speciaal voor de Janome Horizon 7700 QPC.„

19/09/2013 text_stars

Nicole sobre el *BEST BUY* Maniquí Ajustable Siera

“Bello da vedere e funzionale! Ottimo rapporto prezzo-qualità. Arrivato in 5 giorni (compresi week-end). Sono molto soddisfatta! ho sparso già la voce tra le mie amiche! Bravi! Grazie.„

09/09/2013 text_stars

M. Van Der Linden sobre el Pedal

“Ik heb een oude Bernina 930. Een oersterke en degelijke machine die ik hopelijk mijn hele leven zal behouden. Eentje waar ik heel blij mee ben dat ik die in het bezit heb. Mijn voetpedaal begaf het, en na wat speuren op internet kon ik 2e hands pedalen kopen, maar ook nieuwe voor de mijn oude Bernina. Ik moest dan €100,00 of meer betalen. Tot dat ik bij Matri ging kijken. Deze pedaal besteld, aan mijn oude snoer van de Bernina gemaakt. Je krijgt een gebruiksaanwijzing er bij. En nu gaat mijn "good old" Bernina weer als een zonnetje! Matri bedankt voor deze fijne goedkope en gemakkelijke oplossing!„

06/09/2013 text_stars

Stefania sobre el *BEST BUY* Maniquí Ajustable Siera

“Arrivato in 3 giorni, ottimo il prodotto e perfetto anche se comprato usato!!! Bravi Matri veramente molto seri e molto bravi!!!! Stefania„

06/09/2013 text_stars

Stefania sobre el Pack Especial large

“Massima soddisfazione piedini universali perfetti, aghi della miglior qualità e le forbici sono veramente professionali e semplicemente stupende!!! occasione da cogliere al volo!!! per la consegna poi sono velocissimi, 3/4 giorni lavorativi e arriva tutto a casa!!!! Bravi siete veramente una bella azienda!!!! Stefania„

01/09/2013 text_stars

Karel Van De Pol sobre el *Best Buy* Fuerte Máquina de Coser

“Mijn ervaring met de machine is prima, gebruik hem niet veel maar kan er alles mee maken, heb hem nu iets meer als een jaar en bevalt me zo goed dat ik hem aan mijn dochter geef en zelf weer een nieuwe heb besteld, want het is een super goede machine, daarmee wil ik zeggen voor de gene die een naaimachine zoekt, zoek niet verder, koop deze en je kunt alles maken.„

30/08/2013 text_stars

LUISHER60 sobre el *Best Buy* Fuerte Máquina de Coser

“Muy buena máquina de coser, con potencia, precio muy económico, no envidia nada a una de 300€ y el servicio de entrega solo 4 días a Sevilla en mi casa. Estoy encantado con ella.„

29/08/2013 text_stars

Juana Salvá sobre el Pfaff Hobbylock 2.0

“ Tengo dos maquinas de coser, pero mis acabados no eran como yo quería, y un día leyendo como ahora yo estoy haciendo, dar mi opinión, vi una información que me convenció. La información decía ,aparte de muchas otras cosas que se arrepentía de haberla comprado tan sencilla y aconsejaba a los demás que la compraran mas buena ya que tienen mas oportunidades de hacer muchas otras cosas. I así lo hice yo a Ustedes les compre la PFAFF Hobbylock 2.0 y estoy contentísima he comprado varios Prénsatelas y me va de maravilla. JOANA desde Mallorca„

27/08/2013 text_stars

Ånske George De Boer sobre el Singer 1120

“Mijn eerste machine! Heldere uitleg, en prima leerervaring voor mooie resultaten! Dus 100% okay.„

27/08/2013 text_stars

Kelly sobre el Brother innovis 955

“Machine extra... achete sur ce site et recu en cadeau pour mon anniversaire... Un bon investissement... Bcp de motif déjà integré mais dommage que ca soit bcp les meme (fleurs, dessins pour enfant, lettrage,...). Machine très complete, livré avec bcp d'accesoires (pied de biche , canette, boite de rangement,...)„

16/08/2013 text_stars

Frankie sobre el Toyota SL 3487

“Price/value perfect !! Superfast delivery Thanks„

16/08/2013 text_stars

Tanja sobre el *Best Buy* Remalladora Resistente Lewenstein lock 700DE

“Heel fijne machine, ben er blij mee.„

16/08/2013 text_stars

Tanja sobre el Janome DC 4030

“Mooie compacte machine, ben er blij mee.„

11/08/2013 text_stars

Naaistertje sobre el Babylock imagine 2

“Een fantastisch gebruiksvriendelijke machine, waarmee ik al veel moois heb afgewerkt. Jet air werkt geweldig.„

08/08/2013 text_stars

Ester sobre el *BEST BUY* Maniquí Ajustable Siera

“Ho ordinato l'altro manichino grigio in promozione venerdi ed è arrivato oggi, mercoledì in ottime condizioni, sembra quasi nuovo! Consiglio davvero a chi ha qualche dubbio sulla vendita on line, a fidarsi della vostra serietà e della vostra ottima qualità. Grazie!„

04/08/2013 text_stars

Patricia Laheurte sobre el Brother innovis 955

“machine a coudre super ,géniale,extra;facile d utilisation ; la reine des machine pour moi , je recommande ce cite super et rapide merci matri „

31/07/2013 text_stars

Ester sobre el Pack Especial large

“é stato un vero piacere constatare che i piedini sono davvero universali e vanno benissimo con la mia necchi! ho trovato tutto di ottima qualità, le forbici davvero belle! Ero interessata maggiormente ai piedini, ma non potevo lasciarmi sfuggire questa promozione. Grazie, comprerò nuovamente da voi!„

29/07/2013 text_stars

Vera sobre el Brother FS 40

“Ben heel tevreden van deze machine. Het grote voordeel vindt ik, omdat ik een beginnertje ben, is dat je de stand heel traag kan zetten. Ook voor m'n dochtertje is dit handig omdat ze soms ook al eens graag iets wil doen/maken. :) Ben blij dat ik deze digitale machine heb gekocht. Aanradertje... Matri, heel erg bedankt ook voor de super snelle levering. „

26/07/2013 text_stars

Karin1547 sobre el Janome DC 3160

“Ben zeer tevreden over deze machine, ik heb hem nu al ruim een jaar, en heb er ook de trouwjurk voor mijn dochter op gemaakt„

22/07/2013 text_stars

Danielle sobre el Brother 1034D

“Machine très intéressante et super pratique facile à utiliser même pour une débutante. Un peu pénible au début pour l'enfilage mais ça vient avec de la patience. Je m'en sers souvent pour toutes les coutures et j'en suis ravie. Elle est suffisamment complète pour qui n'est pas professionnelle et même pour d'ailleurs, je crois. „

11/07/2013 text_stars

Marinmagda18 sobre el *BEST BUY* Maniquí Ajustable Siera

“After 5 days i have receveied the dress form and i'm verry plesead from it. „

10/07/2013 text_stars

Régis BARBAUX sobre el *Best Buy* Remalladora Resistente Lewenstein lock 700DE

“Notre précédente surjeteuse (made in Japon), avait des réglages très difficiles, ma femme refusait de s'en servir. Je lui ais commandé la700 Lewenstein après avoir étudié toute les démonstrations dans YouTube tout est facile, avec les réglages d'origine, moi retraité n'ayant jamais cousu avant; j'ai fait une dizaine de the shirt, des pantalons, j'ai pris les 5 pieds en+ ainsi que 2 couteaux les prix sont + que raisonnables ma plus grande satisfaction est que mon épouse a repris du plaisir à coudre Merci MATRI.„

06/07/2013 text_stars

De Lathouwer Miranda sobre el Brother FS 20

“een gebruiksvriendelijke naaimachine ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt ook de levering ging heel vlot „

06/07/2013 text_stars

De Lathouwer Miranda sobre el Brother FS 20

“een hele goede naaimachine ik ben heel tevreden met met deze koop ook de levering verliep heel vlot dit is zeker een aanrader„

03/07/2013 text_stars

CYNTHIA sobre el Necchi N 422

“fantastica, arrivata in tempi indicati dal venditori, funziona perfettamente, facilisima da usare, le instruzione propio ti aiutano tanto , cuce benissimo vale il prezo pagato per la macchina,da due giorni da comprata ho potutto realizare tutti lavoreti che avevo in mente, come una sperta. grazie matri„

21/06/2013 text_stars

Ouwehand sobre el pie de transporte superior

“Werkt perfect en ik sluit me geheel bij de beoordeling van Tanja aan.„

17/06/2013 text_stars

María Luisa sobre el Brother FS 40

“La maquina es estupenda y facil de manejar , acabo de recibirla por correos en solo 5 dias , un buen servicio . „

17/06/2013 text_stars

Marchesi Magalie. sobre el Singer Confidence 7463

“zeer correcte afhandeling en vlugge levering.De naaimachine is heel gemakkelijk,alles staat goed uitgelegd„

17/06/2013 text_stars

Marchesi Magalie sobre el Singer Confidence 7463

“zeer correcte afhandeling en vlugge aflevering.De naaimachine is heel gemakkelijk,en alles staat goed uitglegd„

13/06/2013 text_stars

Terminator sobre el Brother FS 40

“livraison tres rapide commander le lundi apres midi a la maison le mercredi matin a 9h au moin des gens compètents emballage nikel je recommande se site „

10/06/2013 text_stars

Alonsious Viviane sobre el Brother innovis 955

“Super chouette machine et le logiciel est tout aussi super Tout fonctionne parfaitement, vraiment ravie, facile d'emploi A recommander, je continuerai à acheter chez vous, vous êtes vraiment super et le contact téléphonique a été sympa Merci beaucoup„

10/06/2013 text_stars

Fabrizio sobre el Necchi N 422

“La macchina è arrivata in Italia perfettamente imballata. Consegna più che puntuale (3gg. lavorativi). In casa abbiamo provato le funzioni principali di questa Necchi e tutto funziona al meglio: la macchina non perde un punto, è facile da programmare e... cuce come promesso! Funziona egregiamente anche con i punti ricamo e con gli alfabeti. Abbiamo esistato qualche secondo prima di capire come passare da un punto all'altro o come aggiustare la lunghezza/larghezza del punto, ma i tutorial che sono presenti sul sito (e che avevamo visto prima di far partire l'ordine) ci hanno aiutato molto. Siamo tutti davvero entusiasti di questo acquisto. Anche l'omaggio, il tablet, funziona meglio di quanto ci si poteva aspettare.. è un bel giocattolino. Un particolare ringraziamento va a MATRI che si è dimostrata un'azienda seria ed affidabile. In futuro faremo ancora acquisti da loro. Grazie mille.„

09/06/2013 text_stars

Silvia sobre el Brother FS 40

“La máquina es genial, (ademas de un buen servicio) es de fácil manejo, y tiene multitud d opciones...„

29/05/2013 text_stars

Sofie Wouters sobre el Bernina 215

“Ik heb dit toestel enkele weken via Matri aangekocht. Ik ben zeer tevreden van de levering. De dag nadat ik de bevestiging kreeg dat de betaling binnen was, is dit toestel bij me thuis (België) geleverd. De betaling zelf is wel een weekje onderweg geweest, maar dit is omdat ik zelf met een overschrijving tussen 2 landen gewerkt heb, de meneer aan de telefoon wees me erop dat een betaling via VISA of dergelijke veel sneller had geweest. Het toestel zelf: supercontent ben ik ermee. Naaien is nu (bijna) kinderspel. Gemakkelijke bediening.„

11/05/2013 text_stars

Ans Janssen sobre el Brother NV 15

“Prima service. Na eerst een foute keuze voor een goedkope Singer (machine te licht voor dikke spijkerstof) gebeld en een perfect advies gekregen. Deze Brother gaat probleemloos door spijkerstof. Net even spijkerbroek korter gemaakt. fluitje van een cent. Een dikke pluim voor het goede advies, ook al is de machine duurder maar voldoet helemaal aan mijn verwachting . Ze komen de afspraken perfect na. Geen loze beloften. Top.„

04/05/2013 text_stars

Charosy sobre el Singer Fashion Mate 7256

“La máquina es estupenda y muy sencilla de entender no la tengo mucho tiempo pero vá muy bien , en cuatro días mas o menos tuve el pedido la recomiendo.„

04/05/2013 text_stars

Ma. Pilar sobre el Brother NV 15

“Muy buena me gusta mucho es facil de utilizar, el precio es razonable„

29/04/2013 text_stars

Jessilo sobre el Brother FS 40

“Très rapide j'ai commander la machine le dimanche.J'ai reçu par e-mail la facture le lundi et ma machine étais chez moi le mardi. la machine est très facile d'utilisation je suis très contente merci matri jessica „

26/04/2013 text_stars

Susana sobre el Singer Talent 3323

“Me llego ayer la mquina de coser. Todavia no la he apreciado mucho pero queria hacer constar larapidez con que la han mandado y lo bien envuelta que venia. Gracias„

26/04/2013 text_stars

Jana sobre el Necchi 681 utilizada

“hy is harstik goed ook veel mogelyk hyd ik ben daar ook op zoek naar en de prys valt ook wel mee „

Cesta